Port Dickson, KL en Vaderdag - Reisverslag uit Gemencheh, Maleisië van Rianne Ladesteijn - WaarBenJij.nu Port Dickson, KL en Vaderdag - Reisverslag uit Gemencheh, Maleisië van Rianne Ladesteijn - WaarBenJij.nu

Port Dickson, KL en Vaderdag

Blijf op de hoogte en volg Rianne

17 Juni 2013 | Maleisië, Gemencheh

Nadat we de eerste schoolweek er weer op hadden zitten, zijn we vrijdagmiddag opgehaald om naar Seremban te gaan. We gingen met Bala en zijn vrouw naar Port Dickson. Na een diner met hen en hun familie hebben we hier overnacht zodat we zaterdag lekker een dagje aan het strand hadden. Onze planning werd nogal omgegooid. We hadden namelijk bedacht dat we de bus naar Melaka zouden nemen, er is namelijk een lokale weg dus ik dacht dat er ook wel een lokale bus zou zijn. Dit was dus helaas niet het geval maar toen herinnerde we ons opeens dat Alistair (van de outward bound in Lumut) dit weekend in KL was. Voor mij was het ook makkelijker om van KL weer terug naar Gemencheh te gaan dus hebben we onze plannen aangepast en zijn we zaterdag avond naar KL gegaan.

We kwamen pas rond een uur of negen aan en hebben na wat te eten nog wat bijgekletst met Alistair. Hij was in KL omdat hij de volgende dag de Batu Caves ging beklimmen. Alleen niet via de trappen maar via de rotsen. Omdat ze dit in de ochtend was hebben we hem alleen die avond gezien, maar het was erg gezellig en leuk om hem toch nog weer even te zien. Hannah en ik zijn zondag nog naar Central Market geweest waar we wat rondgekeken hebben. Hannah wilde een aantal armbandjes kopen en daarnaast zijn we opzoek naar een fotolijst waar je meerdere foto's in kunt doen zodat we die aan het eind van het jaar aan de buren kunnen geven (met foto's erin uiteraard). Om een uur zat ik weer in de bus naar huis. Hannah had met een vriend van haar in Melaka afgesproken, aangezien we van plan waren daar naar toe te gaan. Toen ik weer terug was kwam ik er achter dat Hannah de huissleutel had. Er was niemand thuis bij de buren (of ze waren een dutje aan het doen), dus ben ik naar het café van Mak gelopen en heb daar uitgelegd dat ik geen sleutel had. Ze kon er gelukkig wel om lachen.

De rest van de dag heb ik bij de buren doorgebracht met het kijken van tv. 's Avonds gingen we met de hele familie naar Gemas. We gingen namelijk uit eten omdat het vaderdag was. Het was erg leuk. Hannah kwam 's avonds pas erg laat terug, maar gelukkig hadden ze een reserve sleutel.